Τηλέφωνο για Ραντεβού
 phone icon (+30) 210 6564588
mobile icon (+30) 698 4557744

Χαρίλαος Μπαρλιάς, MD


Ακτινοδιαγνώστης
mparlias

Ο κ. Χαρίλαος Μπαρλιάς σπούδασε ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε ειδικευόμενος ιατρός του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Γ.Ν Παίδων Πεντέλης για 1 έτος και στη συνέχεια του Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του Γ.Ν.Α. Ερυθρός Σταυρός για 4 έτη. Επίσης διετέλεσε ειδικευόμενος ιατρός και του Παραρτήματος Αγίου Σάββα (πρώην ογκολογικό ΙΚΑ). Στη διάρκεια της ειδικότητας εκπαιδεύτηκε στους τομείς της Κλασσικής ακτινολογίας, Υπερηχοτομογραφίας και Έγχρωμης Υπερηχοτομογραφίας (TRIPLEX), Αξονικής Τομογραφίας, Μαγνητικής Τομογραφίας, Επεμβατικής Ακτινολογίας. Επίσης σαν ειδικευόμενος του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική κλασσική Ακτινοδιαγνωστική και Υπερηχοτομογραφία. Τέλος εκπαιδεύτηκε στο Παράρτημα Αγίου Σάββα στην Απεικόνιση Μαστού δηλαδή τη μαστογραφία, τον υπέρηχο μαστού καθώς και τις μαστογραφικά ή υπερηχογραφικά καθοδηγούμενες επεμβατικές πράξεις.

Σαν ειδικός ιατρός εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα υγείας, συνεργαζόμενος με διαγνωστικά κέντρα και με την κλινική Νέο Αθήναιον στους τομείς του Υπερήχου, Triplex αγγείων και κλασικής ακτινολογίας.

Σήμερα είναι Υπεύθυνος Ιατρός και ιδιοκτήτης της υπηρεσίας παροχής κατ΄οίκον ακτινολογικών εξετάσεων, ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΩΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ακτινολογίας, της Ευρωπαϊκής Ακτινολογικής Εταιρίας (ΕSR) καθώς και της Ακτινολογικής Εταιρίας Βορείου Αμερικής (RSNA).

www.aktinodiagnosikatoikon.gr

Slider για μαρτυρίες

Slider για μαρτυρίες