Τηλέφωνο για Ραντεβού
 phone icon (+30) 210 6564588
mobile icon (+30) 698 4557744

Ευστάθιος Μπάλλας, MD


Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματολόγος

kaiafas

Ο Ευστάθιος Μπάλλας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην χειρουργική της ποδοκνημικής και του άκρου ποδός καθώς και στην παιδο – ορθοπαιδική

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας την πραγματοποίησε στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά τη λήψη της ειδικότητας μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για εξειδίκευση, όπου έλαβε τη θέση του Post CCT Foot and Ankle Fellow, Freeman Hospital, Newcastle Upon Tyne NHS Trust, United Kingdom.

Ο Ευστάθιος Μπάλλας είναι υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών – Master στα μεταβολικά νοσήματα των οστών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Βαθμός: Άριστα).

Το 2006 στα πλαίσια της εκπαίδευσής του πηγαίνει στο Alps Surgery Institute στο Annecy της Γαλλίας.

Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε συγγράμματα Ορθοπαιδικής. Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επίσης, έχει παρουσιάσει μεγάλο αριθμό εργασιών σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διάφορα μετεκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Είναι μέλος πολλών Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών. .

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2016 στο Αμαρούσιο Αττικής. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης των νοσοκομείων IASO General και Μητέρα.

Slider για μαρτυρίες

Slider για μαρτυρίες