Τηλέφωνο για Ραντεβού
 phone icon (+30) 210 6564588
mobile icon (+30) 698 4557744

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις
Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού καλώντας μας τηλεφωνικά (210 6564588 ή 6984 557744) κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών μας.
Οι εργάσιμές μας ώρες είναι από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 16.00 έως τις 22.00 για την Αθήνα, και Παρασκευή από τις 12.00 έως και τις 20.00 για τους Μολάους Λακωνίας.
Διατηρούμε ιατρεία σε διάφορες περιοχές. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. 
Το κόστος της πρώτης επίσκεψης ποικίλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα της εξέτασης και τις πιθανές ιατρικές πράξεις (εγχύσεις, υπέρηχος). Παρακαλείσθε όπως καλέσετε στα τηλέφωνα 210 6564588 ή 6984 557744 για ενημέρωση του πιθανού κόστους.
Όταν έρθετε για το ραντεβού σας θυμηθείτε να φέρετε τα παρακάτω:
 • Στοιχεία ασφάλισης (ΕΟΠΥΥ - ιδιωτικής)
 • Μια αναλυτική λίστα που να περιλαμβάνει:
  • Αναλυτική περιγραφή των συμπτωμάτων σας
  • Πληροφορίες για το ιατρικό σας ιστορικό
  • Πληροφορίες για το ιατρικό ιστορικό των γονέων και αδελφών σας
  • Τα φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής που λαμβάνετε
  • Ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε
 • Ιατρικές εξετάσεις (αιματολογικές, ακτινογραφίες, αξονικές ή/και μαγνητικές τομογραφίες).
Μια πρώτη επίσκεψη διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά. Γενικά, ο κος Ξυπνητός θα διαθέσει όσο χρόνο κρίνει απαραίτητο, ώστε να τεθεί η διάγνωση και θεραπεία του προβλήματός σας.
Τις ημέρες που θα προηγηθούν της επέμβασής σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας δώσει αναλυτικές προεγχειρητικές οδηγίες.  
Το πρώτο μετεγχειρητικό ραντεβού είναι συνήθως μεταξύ της 12ης και 14ης ημέρας από το χειρουργείο για την αφαίρεση των ραμμάτων και τον έλεγχο του τραύματος. Τα επόμενα ραντεβού εξαρτώνται από τον κο Ξυπνητό, αν και συνήθως γίνονται κάθε 4 με 6 εβδομάδες από το προηγούμενο.
Η ανάκτηση πλήρους εύρους κίνησης, δύναμης και κινητικότητας μετά από μια χειρουργική επέμβαση απαιτεί συνήθως χρόνο. Η προεγχειρητική ενδυνάμωση και η εκπαίδευση των ασθενών, καθώς και η μετεγχειρητική φυσιοθεραπεία έχουν θέση, ώστε να διασφαλισθεί ότι είστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά για το χειρουργείο, και για να μεγιστοποιηθεί η ανάρρωσή σας μετά από την επέμβαση.
Η αρθροσκόπηση είναι ένας τύπος ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής που απαιτεί τη χρήση μικροσκοπικής κάμερας και ειδικών εργαλείων ώστε να επιτευχθεί η αποκατάσταση αρθρικών και άλλων βλαβών. 

Slider για μαρτυρίες

Slider για μαρτυρίες